fbpx
Unieke weg naar herstel

Hoe ziet onze herstelbegeleiding eruit?

Heb jij hulp nodig tegen jou verslaving? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden herstelbegeleiding aan waarbij we werken aan jouw herstel, dit is een intensief traject bij jou thuis, in jouw eigen omgeving. Doordat wij deze begeleiding volledig kunnen inrichten naar jou situatie, kunnen wij jou op maat ondersteunen en helpen. Tijdens het intensieve traject werken wij aan verschillende leefgebieden, want door een verslaving worden veel verschillende leefgebieden verwaarloosd. Uiteraard hoef je het niet alleen te doen. Want je krijgt tijdens dit traject persoonlijke begeleiding van een professional en jullie werken samen aan het herstel. Wil jij meer weten of wil je een traject beginnen? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je graag meer en nemen de mogelijkheden met je door.

Onze pakketten herstelbegeleiding

Wanneer je herstelbegeleiding volgt, dan werken wij er samen met jou aan om de regie over je leven weer terug te krijgen. Daardoor krijg je de balans terug in je leven en heb je een sterk fundament om weer verder op te bouwen in combinatie met verschillende tools en handvatten. Wij bieden 2 pakketten herstelbegeleiding aan:

  • 48 uur pakket: 3 blokken van 4 weken. Eerste blok 6 uur per week, tweede blok 4 uur per week en het derde blok 2 uur per week. Daarnaast is het naastenprogramma ook inbegrepen binnen dit pakket.
  • 96 uur pakket: 3 blokken van 4 weken. Eerst blok 12 uur per week, tweede blok 8 uur per week en het derde blok 4 uur per week. Ook hier is het naastenprogramma inbegrepen binnen dit pakket.

De uren kunnen per week over meerdere dagen verdeeld worden. Dit kan in overleg met jouw herstelbegeleider. Daarnaast bestaat het naastenprogramma uit 4 sessies van ongeveer 1,5 uur, gegeven door een ervaringsdeskundige naastenbegeleider. Deze sessies zijn fysiek of digitaal af te nemen en zijn voor maximaal 5 personen. Wil je meer uren of andere mogelijkheden bespreken? Neem dan contact met ons op, wij helpen hier graag bij!

Voordelen van herstelbegeleiding bij Herstellen van Verslaving

Kies je voor het herstellen van een verslaving? Dan start je een intensief traject, dat bij HerstellenVanVerslaving.nl direct van start kan gaan. Daarnaast wordt je geholpen door ervaringsdeskundigen, waardoor zij precies weten in wat voor wereld jij zit, maar ook goed weten hoe jij hier weer uit kan komen. Andere voordelen van herstelbegeleiding bij Herstellen van Verslaving zijn bijvoorbeeld:

  • De coach haalt je op uit de kliniek (buitenland is mogelijk in overleg)
  • Een persoonlijke begeleider
  • Gecertificeerd
  • Geen wachttijden, wij starten direct
  • Werkt op locatie
  • Geen doorverwijzing nodig

Wil je meer weten over Herstellen Van Verslaving? Lees dan meer over mijn eigen verhaal of bekijk onze kernwaarden die als basis staan voor ons hersteltraject. Ben jij zelf niet verslaafd, maar is iemand in jouw omgeving verslaafd en wil jij diegene helpen? Ook dan kunnen wij je bijstaan en helpen. Neem contact met ons op en wij bepalen samen welke aanpak nodig is. Want verslaving heeft meer impact dan gedacht wordt, maar gaat ook verder dan alleen de verslaafde zelf!